PRISBÖCKER

BM Konsults prisböcker

Tänk på:

Att ge ut någonting utan att det kostar något är alltid en bra goodwill för ett företag och som ger harmoni samt ett bra rykte. Ibland är 0 kronor bättre än ingenting och därför har vi publicerat 3 gratis digitala prisböcker.

Obs! Angivna % – satser på grundpriser kan beräknas högre eller lägre beroende av egen bedömning eller av objektets skick och läge. Resor och traktamenten ingår inte. Priserna är upplagda enligt senaste kollektivavtal och uppdaterade. Obs! I Prisbok snabbsök är priserna utan Målarkoder!

PDF.1 – Prisbok Snabbsok 2016-2017

Vi har lanserat ny uppdaterad “Prisbok-Måleri 2016-2017 Ref” som har några viktiga nyheter som tillägg av utvalda “Referensytor Måleri”. Klickbara länkar att underlätta sökningen. De flesta priser hittar man i prisboken. Viktigaste procentsatser som för förekommer vid kalkylering m.m.

PDF.2 – Prisbok Ref 2016-2017

Obs! “Prisbok-Måleri 2016-2017 Ref” är endast digital verk som man läser i egen dator. Boken är lösenordsskyddat. Kunder kan markera hämtningen genom att kontakta oss.

 

Tidigare prisböcker för diverse jobb:

PDF.3 – Målning T/V              PDF.4 – Sandspackel

PDF.5 – Plåt Järn Utv             PDF.6 – Trä Utv

PDF.7 – Mur UTV                     PDF.8 – Snickerier

PDF.9 – Tapet                          PDF.10 – Vvs El

PDF.11 – Väv, M-väv                PDF.12 – Plåt, Järn INV

 

Kontakta oss idag

BM Konsult arbetar främst i Stor-Stockholm med omnejd, men tveka inte att höra av er då vi kalkylerar i hela Sverige!

Kontakt:  Aimo Hokkanen
Telefon:  070-655 73 39
E-mail:   bm.konsult@telia.com
Adress:   Nyängsvägen 73, 146 30 Tullinge

Obs

För att kunna öppna Adobe Acrobat-filer på denna webbplats som exempelvis PDF:er, krävs det att du har Adobe Acrobat Reader installerat. Klicka på länken för att hämta gratis Adobe Acrobat Reader. Klicka här för att installera.