KALKYLTJÄNSTER

Vi håller det vi lovar – Målerikonsult Stockholm

BM Konsult är ett väletablerat konsultföretag från Stockholm som utför kalkyltjänster till bygg- och måleribranschen. Med 40+ års erfarenhet inom kalkylering, projektering och mängdförteckningar hjälper vi byggföretag att maximera sin vinst. Vi är alltid redo för nya utmaningar som att ge ut nya produkter och tjänster, vilket gynnar din verksamhet.

Kompletta Kalkyltjänster

Man blir oftast mållös vid komplicerade frågor under en anbudsgenomgång vid upphandlingsmöten. Med BM Konsults kalkylberäkningar får du nyckeln till rätt prisnivå och därigenom kan företagets lönsamhet maximeras.

Unika kalkyler skapade för dig

Våra utförda kalkyler är garanterade för dig och endast dig, då vi aldrig säljer några kopior till dina konkurrenter eller andra. Detta ger ett unikt tillfälle att vara ensam med det mest fördelaktiga priset. Med hjälp av vår kompetens får ni en bättre förhandlingsposition med beställaren och kan debitera den prisbild ni föredrar.

Vi Håller Tiderna

Kalkyleringsarbeten utförs genom digital mätning från ritningar som oftast är i PDF-format. Kalkylerna nedan inkluderar material och samtliga företags kostnader. Vi erbjuder även att lägga upp samtliga kalkyluppdrag kostnadsfritt i vår kundzon, där kalkyler är åtkomliga för kunder vart man än är.

PDF.1 – Kalkylarbete

PDF.2 – Kalkyluppställning

PDF.3 – Kalkyluppstallning Kvisten

PDF.4 – Mängdsammanställning

PDF.5 – Arb.beskrivning

PDF.6 – Produktionstidplan

OBS: Ladda hem pdf:erna som “spara som” lokalt på datorn och öppna sedan med Adobe Acrobat Reader för full funktionalitet och grafisk layout

Vad kostar en kalkyl?

Vi offererar alltid en fast prisuppgift för hela kalkylkostnaden för granskning före kalkylering. Med hjälp av lång erfarenhet, bred kunskap av branschen och i kombination med modern teknik och digitala verktyg kan BM Konsult erbjuda prisvärda, tidseffektiva lösningar.

Endast mängdberäkningar

Vi hjälper även de företag som själva vill prissätta kan ta del av endast våra mängdberäkningar. Detta kan passa de företag som har egna prissatta a-priser som är anpassade för just ditt företag. Se PDF nedan för egen mängdberäkning:

PDF.7 – Mängder

Obs

För att kunna öppna Adobe Acrobat-filer på denna webbplats som exempelvis PDF:er, krävs det att du har Adobe Acrobat Reader installerat. Klicka på länken för att hämta gratis Adobe Acrobat Reader. Klicka här för att installera.

Goda råd med 30+ års erfarenhet

Med BM Konsult drar du nytta av över 40+ års erfarenhet i Måleribranschen genom hela anbudsprocessen. Du undviker fallgropar i samband med  friskrivningar pga. motstridiga eller felaktiga handlingar från beställare och därmed sparar tid och kan vinna fler jobb med högre lönsamhet. Vi ger dig goda råd samt tips & trix hur du blir en smartare & produktiv måleriföretagare!

Kontakta oss idag

BM Konsult arbetar främst i Stor-Stockholm med omnejd, men tveka inte att höra av er då vi kalkylerar i hela Sverige!

Kontakt:  Aimo Hokkanen
Telefon:  070-655 73 39
E-mail:    bm.konsult@telia.com
Adress:   Nyängsvägen 73, 146 30 Tullinge

För att komma till alternativ för betalning, vänligen klicka här.